Eerst transparantie, dan licht.

Crop’s, de fabrikant van diepvriesfruit en -groenten, in het Belgische Ooigem wilde gaan uitbreiden. Het bestaande kantoorpand van Crop’s zou worden uitgebreid en voor deze verbouwing werd gekozen voor de hoogwaardige led-techniek van TRILUX.

Elegante pendelarmaturen

Bij TRILUX weten we precies wat planners en architecten wensen, waardoor we producten ontwikkelen met een hoge kwaliteit en een goede vormgeving. Toen het bestaande kantoorgebouw van Crop’s met een verdieping verhoogd zou worden, zocht de architect naar armaturen die naadloos in zijn concept zouden passen. Hij koos voor de TRILUX Lateralo Plus. De Lateralo Plus is een armatuur die goed in de smaak valt bij veel architecten. Door het minimalistische design lijkt Lateralo Plus te zweven. Een perfecte keuze voor het nieuwe kantoor met zijn grote glasfronten, duidelijke lijnen en gedekte kleuren. Tevens levert het ledsysteem krachtig en verblindingsvrij licht op dat optimaal comfort biedt bij de beeldschermwerkplekken.

Transparant indien uitgeschakeld

Als het lichtsysteem uitgeschakeld is, oogt de lichtoptiek transparant. Dit komt omdat de leds in de randen van de armatuur zijn geïntegreerd. Door een innovatieve prismatechnologie wordt het licht over twee niveaus verdeeld. Ingeschakeld stralen de armaturen direct en indirect afgeschermd licht uit, waardoor de lichtoptiek wit oogt en objecten gestreeld worden door zachte schaduwen. Het directe licht zorgt voor een goed zicht op het bureau en het beeldscherm. De transparante en gewichtsloze look van de led-pendelarmatuur wordt ondersteund doordat er geen kabels zijn. De stroom wordt via de fijne pendelophanging naar de armatuur geleid. “De Lateralo Plus overtuigt met een consequent minimalisme”, vindt Willem Dammers, directeur van TRILUX. “Esthetiek en functie gaan samen.’’

TOTAALAANBIEDER

Voor de productieafdeling vertrouwde Crop’s ook op TRILUX. In een groot vrieshuis, met de daar extreme tempraturen, vervult de robuuste Nextrema haar taak met bravoure. Deze positieve ervaringen hebben eraan bijgedragen dat Crop’s voor haar kantoorgebouw opnieuw heeft gekozen voor TRILUX: ditmaal voor de Lateralo Plus in de uitvoering met 9.100 lumen. Met een lichtopbrengst van 101 lumen per watt overtuigt het ultra vlakke led-pendelarmatuur door haar energie-efficiëntie en haar levensduur van gemiddeld 70.000 bedrijfsuren.

Weten wat de beste optie is voor jouw project? Neem contact op:

Johan van Zeist
Hoofd Marketing