Personeelstekort? Schakel de montageservice van TRILUX in

Zowel grote als kleine installatiebedrijven in Nederland worstelen al een langere tijd met een ernstig personeelstekort. Jij ook? Hoeft niet. Met onze montageservice voorkom je onder meer dat je opdrachten moet laten lopen en structureel een onderbezetting hebt.

Praktijkopleidingen voor installateurs

Meerdere branches hebben op dit moment last van grote tekorten als het op personeel aankomt. Volgens mevrouw Dezentjé Hamming, voorzitter van FME-CMW, is dit op te lossen door een ‘slimme’ link te leggen tussen het bedrijfsleven en vakgericht onderwijs. Een goed voorbeeld hiervan geeft Tata Steel. Ze hebben een eigen academie opgericht waar jong talent wordt opgeleid en de studenten het vak direct in de praktijk aangeleerd krijgen. Volgens Dezentjé Hamming zorgt dit model ervoor dat er in de toekomst voorkomen kan worden dat bedrijven in Nederland technisch personeel uit het buitenland moet halen.

Ook TRILUX heeft sinds kort een eigen TRILUX Akademie. In de TRILUX Akademie doen zowel ervaren als aankomende installateurs vakgerichte kennis op. Naast dat de TRILUX Akademie een opleidingsinstituut is, is het ook een servicegericht kenniscentrum voor iedereen die meer te weten wil komen over licht en alles wat daarbij komt kijken. Er kan gekozen worden uit het vaste aanbod van themadagen, seminars en webinars, ook kan er in overleg een eigen kennissessie -eventueel op locatie -verzorgd worden.

Directe oplossing voor je personeelstekort: onze montageservice

De praktijkopleidingen in de TRILUX Akademie bieden goede oplossingen voor de langere termijn. Zo zorgt de TRILUX Akademie als centraal orgaan voor het begrijpelijk maken en verzamelen van nieuwe inzichten en technologieën. Dit vertellen wij door en brengen wij bij aan collega’s en klanten. Ook onze montageservice is bijvoorbeeld ideaal wanneer er dingen in je bedrijf veranderen of er sprake is van personeelstekort. Dankzij onze samenwerking met een aantal geselecteerde montagepartners door heel Nederland kunnen we je op korte termijn voorzien van enthousiaste monteurs die je veel voorbereidend werk uit handen nemen. Het leuke is: de monteurs van onze montageservice zijn ervaren, werken snel én zijn verrassend betaalbaar.

Waarom zou je moeilijk doen?

Wil jij als installateur voortaan geen ‘nee’ meer verkopen aan een (grote) opdrachtgever? Maar ook niet structureel dag en nacht overwerken? Maak dan gebruik van de montageservice van TRILUX. Informeer vrijblijvend naar de aantrekkelijke mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over de TRILUX Akademie en hoe we je kunnen helpen of inspireren!