Speed of Light - TRILUX - Voor De Installateur

maak kans op 2 kaarten voor de
Formule 1 dutch grand prix in Zandvoort!

Maak kans op 2 weekendpasses voor de Formule 1 dutch grand prix in Zandvoort!

Je maakt automatisch kans op één van de 2 weekendpasses voor de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021 in Zandvoort, 10 officiële Driver Caps en 20 goodiebags.


  • Wat zijn de afmetingen van het pand?

  • Ik wil in de toekomst door middel van een nieuwsbrief (ca. 1 x maand), e-mail-, sms- en/of telefoonverkeer persoonlijk geïnformeerd worden en advies ontvangen met betrekking tot de actualiteit, evenementen en wedstrijden, alsmede nieuwe producten, aanbiedingen en services van de TRILUX-groep op het gebied van armaturen, lichtoplossingen en verlichtingssturing. Ik ga ermee akkoord dat mijn e-mailadres, naam en telefoonnummer voor deze doeleinden worden gebruikt door de ondernemingen van de TRILUX-groep, die gelieerd zijn aan TRILUX GmbH & Co. KG.” Daarbij gaat het om verkoopondernemingen die gevestigd zijn in de EU, de EER en Zwitserland. Het actuele overzicht is te vinden op www.trilux.com. De gegevens van klanten in de V.S. of India kunnen ook voor de voornoemde doeleinden worden doorgegeven aan TRILUX Lighting US Inc, Atlanta, V.S. en TRILUX Lighting India Pvt., New Delhi, India. We wijzen erop dat in deze landen geen gepast niveau van gegevensbescherming gegarandeerd is. Meer informatie over de gegevensoverdracht naar derde landen vindt u in de privacyverklaring van TRILUX / Internet Privacy Policy.

E-line NEXT LED lichtlijnen

Onderaan de streep altijd de beste keuze voor de industrie en logistiek

Levensduur 90.000 uur (90% lumenbehoud) (geschikt voor EIA 2021)

Efficiëntie tot 190 lm/W

Lichtkleur 3000K, 4000K en 6500K, CRI >90 en tot 20.000 lumen

15 verschillende optieken

Toe te passen in voedingsmiddelenindustrie (HACCP)

Module lengten van 2,25 meter met ophang afstanden van 4 meter

Montage van de lichtlijnen door TRILUX is mogelijk

De nieuwe E-Line NEXT

De E-Line Next LED maakt het allemaal mogelijk. Het modulaire systeem is hyperflexibel op het gebied van optieken, lumenpakketten, lengten en beschermingsklassen. Met een maximale lichtkwaliteit en een efficiëntie tot maar liefst 190 lm/W is dit de ideale keuze voor ieder lichtlijnproject.

Services voor de installateur

Al meer dan 100 jaar voert TRILUX de maatstaf voor kwaliteit en energie-efficiëntie, een begrip voor elke slimme installateur. En met onze services helpen wij de installateur om nog slimmer te werken. 

24-uurs Lichtlijnservice

Een offerte voor jouw lichtlijnproject tot 5000 m2 binnen 24 uur in je mailbox.

Montageservice

Handjes tekort? Wij bieden uitkomst!

Liever eerst even appen of mailen?
Neem dan gerust contact op met ons:

Stel je vraag
Voeg dit telefoonnummer toe aan jouw adresboek en je bent klaar om met ons te appen!